Говорейки за скръбта, принц Хари заяви, че съпругата му Меган го

...
Говорейки за скръбта, принц Хари заяви, че съпругата му Меган го
Коментари Харесай

Принц Хари: Почувствах огромна тежест да пада от раменете ми

Говорейки за скръбта, принц Хари съобщи, че брачната половинка му Меган го е избавила и че се е страхувал да не загуби спомените си за майка си Даяна по време на лечението, съобщи Би Би Си.

Но херцогът на Съсекс съобщи, че не е " жертва " и не търси състрадание.

Той приказва в онлайн изявление с доктор Габор Мате, създател на книги за контузиите и зависимостите.

Дискусията беше продължение на бомбастичния спомен " Резервен ". Принц Хари разкри, че личната му реакция след публикуването на книгата е била да се почувства " необикновено свободен ".

" Почувствах голяма тежест да пада от раменете ми ", сподели той на доктор Мате, описвайки книгата като " акт на служене ", с цел да помогне на другите да преодолеят табуто върху говоренето за психологичните проблеми.

Принц Хари разказва, че е израснал, " чувствайки се друг " в фамилията си - и е имал възприятието, че живее в откъснат " балон ", който лечението му е помогнала да разчупи.

Пред интернационална онлайн публика той беше запитан дали е претърпял прочувствено отдалечено детство, с липса на обятия и демонстрации на обвързаност.

Той съобщи, че при личните си деца се грижи да ги " задуши с обич и обвързаност ".

" Като татко усещам голяма отговорност да подсигурявам, че няма да предам нататък никакви контузии или... отрицателни прекарвания, които съм имал като дете ", сподели той.

“Майка ми просто искаше да бъда благополучен ", сподели Хари.

Той нееднократно приказва за смисъла на лечението.

Но сподели, че неправилно се е страхувал, че тя ще подкопае възприятията му към майка му Даяна, която умира, когато той е на 12 години.

" Едно от нещата, от които най-вече се опасявах, беше да изгубя възприятието, което имах към майка ми... каквото и да бях съумял да запазя за майка си ", сподели принц Хари.

Принцът описа, че е " безпределно признателен " на брачната половинка си Меган за това, че е трансформирала гледната му точка, като я назова " извънредно човешко създание ".

" Бях затънал в този свят, а тя беше от различен свят и ми оказа помощ да изляза ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР